Спортни якета - неразделна част от екипировката при активни видове почивка и пътуване. По правило спортното яке е изработено от мембранна тъкан с отлични дишащи свойства. Лек и компактен, той ще осигури надеждна защита при всяко време и е идеален за всякакъв вид дейности на открито, спорт и ежедневна употреба. Спортното яке се използва активно за планински туризъм, туризъм или ски.

Велосипедните якета са специализирано облекло за велосипедисти, което помага да се създаде бариера срещу вятър и студ, премахва излишната влага от тялото. При хипотермия, силен вятър, замръзване лесно можете да настинете, така че трябва да изберете качествено яке. Особено внимание трябва да се обърне на материала. Дишащите тъкани, мембранните мрежи и специалните вложки ще ви помогнат да направите дрехите по-удобни. В сайта са представени якета за велосипедисти в богат асортимент, мъжки и дамски, в различни размери, пролетни, демисезонни и зимни, по-леки и по-плътни за най-ниските температури.

Модерните туристически якета отговарят на всички изисквания на туриста: защита от влага, силен вятър, студ, способност за освобождаване на излишната топлина. Трислойната версия се счита за оптимална, състояща се от термо бельо, изолация под формата на пух или руно, както и защитен слой. Сайтът представя детски и възрастни якета за туризъм от най-добрите световни марки. Когато избирате, трябва да обърнете внимание на материала, кройката, кройката, допълнителните аксесоари. Ципът на туристическото яке трябва да може да се сваля напълно, качулката и маншетите трябва да се регулират по ширина, а голям вътрешен джоб ще побере най-важните аксесоари.

Ски якетата са чудесен вариант за активна зимна почивка. Въздушната междина между нагревателите трябва да бъде оптимална, за да се осигури необходимия топлообмен. Поради отстраняването на излишната влага, тялото няма да се охлади и активните движения няма да причинят дискомфорт. Връхните дрехи са представени в дамски и мъжки варианти с различни размери и цветове. Благодарение на мембранната тъкан водните молекули не попадат вътре в якето, а парата излиза навън, осигурявайки защита на тялото. Еластична регулируема качулка, сваляща се пола, голям брой джобове и велкро маншети осигуряват допълнителен комфорт при използване в гората.

Якетата за бягане, ветровки са специализирано спортно облекло. Свободната, анатомична кройка не ограничава движенията, мембранните мрежи, дишащите тъкани и специалните вложки ще ви помогнат да направите дрехите по-удобни. Можете да избирате от мъжки и дамски модели в различни размери. Якетата за бягане са разделени на следните видове: ветровки, мембранни, изолирани. Качулката и маншетите могат да се регулират по ширина, а голям вътрешен джоб ще побере най-важните аксесоари. Якето за бягане ви позволява да поддържате оптимална телесна температура и се използва за спорт, разходки, дейности на открито.