При нас ще откриете разнообразие от велосипедни главини, които са важна част от каплата и осигуряват качествено въртене на колелото. Нашите продукти са подходящи за всички видове велосипеди - от градски до планински, и отговарят на различни нужди и предпочитания.

Велосипедните главини са представени в широка гама от модели, включително предни и задни, със или без дискови спирачки, с различен брой спици и за различни видове венци. Ние предлагаме главини от водещи марки като Black Peak и Shimano, които са гарант за високо качество и надеждност.

Предните главини са от ключово значение за комфорта и безопасността на вашето каране. Те са проектирани да осигурят минимално триене и добро движение на колелото, като в същото време предлагат удобство и лесно сваляне с quick release - QR закопчалка.

Задните главини са също важен компонент и предлагат се с различни опции за венец и дискови спирачки. Нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат да изберете най-подходящия вариант за вашата употреба и предпочитания.

Не забравяйте да разгледате нашата категория: Части за велосипеди

Поръчайте онлайн с безплатна доставка над 99 лв.!

За въпроси и консултации, моля, свържете се с нас на:

Благодарим ви, че избрахте Sportuvam.bg за вашия пазаруване на велосипедни главини!