Грипове и Гюделини за велосипеди

Качествени грипове, ръкохватки за планински велосипеди, градски велосипеди и детски колелета, както и висок клас гюделин за шосейни велосипеди!

Гриповете (ръкохватки, дръжки за кормилото на велосипед) се избират в зависимост от стила, обхвата и агресивността на каране: пътуване до работа, разкодка, спускане, downhill, trail, enduro, MTB. Целта на дръжките е да осигурят надеждно захващане на волана (и следователно управляемост), да омекотят вибрациите и да намалят натоварването върху ставите на дланта и китката. Те са изработени от приятни на допир материали и също предпазват от образуване на мазоли. Дръжките, гидолина намаляват вибрациите на пътя и намаляват стреса. Всички модели са лесни за закрепване и сваляне, а също така не се превъртат по пътя, което е още един плюс. Осигурете си комфортно каране!

Нашият магазин - Спортувам БГ, предлага широка гама от грипове и гюделини за велосипеди на водещи марки. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали и предлагат различни технологии за подобряване на комфорта и захващането.

  • Подходящи за MTB и шосейни велосипеди
  • Разнообразие от цветове и дизайни
  • Лесен монтаж и удобство при употреба
  • Издръжливи и устойчиви на износване

Съветваме ви да прочетете нашите статии: „Kак да изберем грипове (ръкохватки) или гюдолин за велосипед?“, „Как да сменим грипове (дръжки, ръкохватки) на велосипед?“