Добре дошли в Спортувам БГ - вашата дестинация за всичко, което ви трябва за активен начин на живот!

Ние сме онлайн магазин, който е в сърцето на спортната общност от края на 2017 година. Нашият ангажимент е да осигурим на нашите клиенти най-широкият асортимент от велосипеди, части и аксесоари за велосипеди, както и спортни стоки за най-различните спортове, които предлагаме.

Нашите специализации:

Велосипеди, части и аксесоари:

От любители до професионалисти, от планинско колоездене до шосейни състезания - ние предлагаме висококачествени велосипеди, части и аксесоари, които ще отговорят на всеки изисквания и стил на каране.

Спортни стоки за множество дисциплини:

Независимо дали сте футболист, баскетболист, волейболист или хандбалист, ние ви осигуряваме необходимото оборудване за да постигнете върховни постижения на терена. Освен това, предлагаме тротинетки, скейтбордове,стоки за фитнес, бокс, борба, ММА и бойни изкуства, гимнастика, аеробика, йога и танци, бадминтон и тенис и къмпинг и туризъм, .

Нашите предимства:

Бърза доставка: При нас получавате вашите поръчки бързо и надеждно, за да можете бързо да се насладите на вашите нови спортни приключения.

Банков лизинг на стоки: Предлагаме удобна възможност за банков лизинг на стоки, която ви позволява да си осигурите желания продукт, без да изпълнявате дългосрочни финансови ангажименти.

Безплатна доставка над 99лв: При поръчки на стойност над 99лв, доставката е напълно безплатна, като така ви осигуряваме още по-голямо удобство и икономия.