За да изберете правилния продукт вече не е необходимо да пътувате из града, просто посетете нашия електронен магазин - Sportuvam.bg. Той e създаден в края на 2017, като един модерен и удобен спортен онлайн магазин за велосипеди, части за велосипеди, аксесоари за велосипеди, скейтбордове, ролери, ролкови кънки, туристически и спортни стоки, дрехи, обувки, аксесоари за фитнес. В  Sportuvam.bg можете изгодно да закупите онлайн абсолютно всичко необходимо за спорт, отдих и активно забавление .Нашата цел на целия екип е бързо и коректно обслужване на нашите клиенти.

Sportuvam.bg - онлайн магазин за велосипедичасти за велосипеди, аксесоари за велосипеди

Велосипедите са не само нашият бизнес, но и хоби и страст. Няма да ви препоръчаме велосипед, който не бихме купили сами. И всичко това благодарение на опита, знанията и искрената любов към работата и колоезденето.

Има различни велосипеди: някои са подходящи само за каране в парка, други могат да обиколят половината свят, трети пътуват по горски пътеки при всяко време, а четвъртият ще бъде идеален за вашето дете.

Нашите специялисти се занимава професионално с велосипеди, повече от 10 години и са добре запознати с велосипедите, познават дизайна, характеристиките на всеки от моделите, представени на сайта и ще ви помогнат да направите правилния избор. Също така на уебсайта на онлайн магазина за велосипеди - Sportuvam.bg, можете да закупите аксесоари, защита, резервни части, всичко за ремонта на велосипеда. 

Sportuvam.bg - онлайн магазин за електрически велосипеди

Напоследък електрическият транспорт стана много популярен. Това е чудесно решение за тези, които избират активен начин на живот. С помощта на електрически велосипед можете да изминавате дълги разстояния без тежки товари и да се чувствате уверени. Други предимства на този вид транспорт:


Без задръствания, тъй като велосипеда няма да зависи от тях.

Възможност за достигане на скорост от 25 км / ч.

Екологичен и минимален шум.

Висока надеждност при различни видове пътна настилка.

Възможност за каране както на обикновен велосипед, така и с помощта на електрически велосипед.