Какво ви е необходимо за комфортно пътуване до природата?

През топлия сезон много хора предпочитат да прекарват свободното си време далеч от градската суматоха, с ползи за тялото и душата. Някой избира туризъм в планината, други - рафтинг по реката с каяци или катамарани, някой предпочита пикник в гората или на езерото, колоездене с нощувка. Специалното оборудване ще превърне дейностите на открито в чисто удоволствие и ще сведе до минимум дискомфорта при необичайни условия.За да закупите всички необходими неща - от фенерче до палатка за къмпинг - надежден онлайн магазин за стоки за дейности на открито и туризъм е най-доброто решение. Тук ще ви помогнат да изберете подходяща палатка, челник, брадва, казан и съдове, сгъваема туристическа мебел, навигатор и много други.

Категории и видове туристическа екипировка

Къмпинг оборудването, въпреки износоустойчивостта си, периодично изисква подмяна или обновяване. В този случай има нужда от закупуване на стоки за туризъм, дейности на открито. За да знаете точно къде да търсите правилното нещо, трябва да проучите видовете туристическо оборудване и тогава ще закупите най-добрия продукт, а туризмът ще бъде удобен и незабравим:

Екипировка (какво се носи за предпазване от специфични метеорологични условия – неопренов костюм, специални обувки, шапки с мрежа против комари, слънчеви очила и др.).

Оборудване (всичко необходимо за нощувка и хранене сред природата - спални чували, палатки, постелки, бомбета, комплект KLMN, принадлежности за лагерен огън).

Превозни средства (велосипеди, каяци, катамарани, лодки, ски).

Специално оборудване, използвано в теснопрофилните туристически зони (ледени брадви, спасителни жилетки, компаси, въжета и системи за безопасност, туристически геокарти и др.)