Гимнастика, Аеробика, Йога и Танци

Всичко за Гимнастика, Танци, Балет, Аеробика, Йога и Пилатес 

Да си активен означава да си здрав. В същото време не е необходимо да се занимавате със спорт професионално, постигайки високи резултати. Можете просто да спортувате редовно и да се подлагате на умерен стрес, за да поддържате форма.Гимнастика, Танци, Аеробика, Йога и Пилатес  са дисциплини, които са насочени само към поддържане на форма. Освен упражнения, те включват спазване на режима, здравословно хранене, добра почивка.

За да се възползвате наистина, имате нужда от подходящо оборудване. Включва разнообразие от продукти, с които можете да тренирате пълноценно у дома. Можете да закупите оборудване и екипировка за Гимнастика, Танци, Аеробика, Йога и Пилатес на Sportuvam.bg - имаме всичко необходимо за професионални и любителски спортове.

Аксесоари и постелки за Йога

Един от важните аксесоари e ролер за йога. Предотвратява болки в гърба, помага за отпускане на мускулите. Благодарение на него обучението ще стане по-ефективно.

За йога също ще трябва да закупите специален блок, който предотвратява нараняване и дава комфорт. Начинаещ с него бързо ще овладее упражненията и впоследствие ще може да ги изпълнява без „външна“ помощ.

Кърпа, изработена от синтетични материали, ще замени постелката и ще направи възможно практикуването на йога при всякакви условия. Той е практичен, тъй като изсъхва бързо и може да се постави върху пясък, трева, обикновени гимнастически постелки и др.

Уреди за аеробика, фитнес и танци

Обръчът е удобен и ефективен симулатор. Този инвентар заема много малко място и има изключително прост дизайн, но дава отлични резултати: разрушава мастния слой, прави кожата по-тонизирана и осигурява масажен ефект.

Въжето за скачане също помага за загуба на излишни килограми, а също така тренира мускулите, сърдечно-съдовата система и повишава издръжливостта.

Във фитнеса и аеробиката широко се използва такова спортно оборудване като топка (фитболи, медболи (топки с пълнител), топки за масаж, кросфит топки.

Expander - устройство, което тренира раменете, ръцете. Те са в различни видове и форми - панделки, бримки, осмици, разширители с дръжки, пеперуди и др.

Художествената гимнастика е не само ярки красиви костюми, но и редица упражнения, които са невъзможни без специализирано оборудване. Модерното спортно оборудване е направено по най-новите технологии и служи на гимнастичките в тренировъчния процес и на състезания.

Бухалки за художествена гимнастика, както всеки друг артикул, трябва да изберете добро качество и по-добре веднага професионални, дори и за начинаеща гимнастичкa Oбръчи, с тях можете да изпълнявате не само ефектни, но и много сложни елементи. Ето защо е необходимо да се закупи висококачествено спортно оборудване.

Гимнастическа топки, които спортистите използват, когато правят упражнения. Успехът на отнемащите време тренировки и изпълнения зависи от това как топката е правилно избрана технически и външно.