Панталони, шорти, представени на страниците на този раздел, се използват за комфортно забавление сред природата или активен спорт. Благодарение на анатомичната кройка, те са практически незабележими по тялото, разтягат се добре под всякакъв ъгъл, не затрудняват движенията и се изтриват лесно и лесно. Също така има спортни панталони за зимни спортове - ски, фрийрайд, сноуборд, трекинг.

Панталони за туризъм са незаменим елемент от облеклото за туризъм и екстремни спортове. Прилягат идеално по тялото, имат висока еластичност, осигуряват контрол на влагата и защита при всякакви климатични условия. Опциите с реверсивна материя и допълнителна антибактериална защита осигуряват максимален комфорт. В сайта можете да изберете любимата си марка, подходящ стил, цвят и размер. Когато избирате панталони за пътуване, е важно да вземете предвид тяхното предназначение, което ще определи избора на плат. Има еднослойни, по-леки опции и многопластово облекло за по-ниски температури.

Ски панталоните са предназначени за скиори, сноубордисти и любители на други дейности на открито през зимата. С удобна кройка, тази дреха има свободна кройка и не ограничава движенията, което ви позволява да изпълнявате акробатични номера. Циповете на крачолите и формата на крачолите позволяват носенето им върху ски обувки. Качествено обработените шевове не позволяват на влагата и студа да проникнат вътре. Панталоните с използване на мембранен материал ефективно предпазват от поривист вятър и валежи, а изолираните модели спомагат за поддържането на оптимална телесна температура при силен студ. Следователно можете да завладеете планините при всяко време.

Спортен панталон за фитнес и фитнес - удобно и практично облекло за тренировки. Не трябва да избирате прекалено свободни или дълги продукти, тъй като те ще пречат на тренировката. Дължината може да бъде до коленете или под тях, моделите за мъже с ластик на глезена са идеални. Вие сами решавате кой стил да изберете, защото гамата е голяма: чорапогащи, клинове, джоггери, шорти за велосипеди, класически спортни панталони. Компресионните модели също са чудесни за фитнес и силови тренировки. За шиене на такива дрехи често се използват смесени материали, съчетаващи естествени и синтетични влакна. Имат висока хигроскопичност и дишане, както и здравина.