Суичъри(суитшърти) и полари са подходящи за тренировки през прохладния сезон. Популярността им се дължи на факта, че задържат топлината на тялото, дишат и са удобни за носене. Суичъри(суитшърти) и полари се носят преди, след или между тренировки. Той абсорбира добре потта и ви позволява да не охлаждате мускулите. Моделът е без качулка, джобове и ципове. Суичърът е с по-свободна кройка от полара, има качулка и джобове. Худито се отличава от суичъра по наличието на един проходен джоб отпред, има и качулка, може да има цип. Суичъри(суитшърти) и полари и качулки са изработени от различни материали, до синтетика. Суичъри(суитшърти) и полари, като правило, се шият от плътен трикотаж.

Суитшърти, полари, блузи, пуловерите са меки, топли и практични неща. Могат да се носят като външно облекло или да се носят под яке. Руното ще ви помогне да се стоплите в студено време, без да ограничава движенията и без да причинява неудобства. Яке, шушляково яке е идеално за зимни спортове, колоездене, туризъм, лов и риболов.

Суитшърти и Блузи за бягане са предназначени за активни тренировки и възстановителни бягания в хладно време. Някои модели имат универсален дизайн и могат да се използват за ежедневно носене. Якето за бягане помага за поддържане на оптимална телесна температура по време на физическа активност. Материалът обикновено изпълнява не само затопляща функция, но и предпазва от вятъра. Синтетичната тъкан е добре вентилирана, ефективно отстранява влагата от кожата и изсъхва бързо. Високата яка и удължените ръкави с отвори за палци предпазват врата и ръцете от хипотермия. Наличието на качулка ви позволява да не носите шапка. Също така може да ви помогне да защитите главата и лицето си, когато вали.

Поларените якета са чудесни за туризъм. Лекият, мек материал е в състояние да задържа топъл въздух за дълго време, премахва влагата и добавя комфорт на туриста при всяко време. Модерните суичъри за туризъм могат да се използват и за ежедневно носене и активен спорт. Еластични маншети, удобни ергономични джобове, дълъг цип, висока яка са допълнителни аксесоари, които правят продукта по-удобен за екстремни спортове. Когато избирате правилния вариант, трябва да вземете предвид температурата и метеорологичните условия, в които ще бъдете. Сайтът представя модели от най-добрите производители.