Къси панталонки (шорти) са универсален елемент от мъжкия и дамския гардероб за спортни тренировки, туризъм, редовно сутрешно бягане, колоездене или лятна разходка в парка. Шортите не ограничават движенията и добре пропускат влагата. Допълнителен плюс е наличието на UV защита и светлоотразителни елементи. Плоските шевове и ергономичната кройка помагат за предотвратяване на триене по време на интензивни тренировки. Спортните шорти са изработени от еластичен издръжлив синтетичен материал, който съхне бързо и абсорбира влагата. Размерът също играе важна роля, всеки производител има своя собствена решетка с размери.

Шортите за колоездене са от съществено значение за дълги карания с велосипед и интензивни тренировки. Еластичният материал прилепва максимално плътно към всички мускули, не дразни кожата и премахва потта. Препоръчваме да изберете шорти за колоездене от материали, които са възможно най-близки до памука. Шортите за колоездене се предлагат без пелена и с пелена, която предпазва от надраскване чрез създаване на мека подложка. Краищата на крачолите са със специални силиконови ленти, които придържат шортите в една позиция. Най-важното при избора на дрехи е да изберете правилния размер и материал. Дължината на продуктите може да бъде от 7 до 28 см. Определено ще усетите разликата между карането с велосипедни шорти и обикновени дрехи.

Туристическите шорти могат да се използват не само за туризъм, но и за колоездене, докато спортувате. Леките, дишащи, естествени материали ще се справят сто процента със задачата си за терморегулация, изсъхват бързо и дишат. Благодарение на високата еластичност и анатомичната кройка, шортите не ограничават движенията, а добре обмислената вентилационна система ще осигури максимален комфорт през целия ден. В сайта са представени модели за летен туризъм, катерене, туризъм, пътешествия, йога, плаж и град в различни размери и дължини. Мъжете и жените могат да изберат опцията за всяко приключение.