Все още няма рейтинг Напишете мнение

Опции

155.00лв
Наличност:
Наличен
Модел:
Tracker MID
Марка:
Alpina

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 28.28 лв. на месец

Направени от висококачествени материали, туристическите обувките TRACKER MID BLACK са идеални както за преходи в ниската планина, за смесени маршрути, за равнинен терен, така и около реката или язовира.
Здрави, удобни, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водонепромокаеми, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристика:
 • Клас: Trekking, Hiking, City-trail
 • Външен материал: Естествен импрегниран велур 1,6 мм
 • Мембрана: Alpitex®
 • Подметка: Alpina Eva Rubber®
 • Анатомично ходило
 • Връзване: връзки
 • Тегло: 530 г
 • Марка - ALPINA, Словения

  Материалът на обувките - естествен импрегниран велур  и водоустойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.
  Езикът е зашит към тялото на обувките с цел да предпазва повече от навлизане на вода, малки камъчета, прах или клечки.
  Подметката е продукт на дългогодишните изследвания на ALPINA и е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен. Специална форма на грайфера под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Под пръстите грайферът също е конструиран така, че да спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.
  Страничен стабилизатор против усукване на глезена спомага за Вашата безопасност.
  Допълнителен преден  протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.
  С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, туристическите обувки TRACKER MID BLACK са изключително подходящи за трекинг и хайкинг, на излет край реката или язовира, както и за градска среда.
  Здрави, удобни, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водонепромокаеми, дишащи, предназначени за продължително ходене.
 • Характеристика
  Употреба Trekking, Hiking, City-trail
  Материал Естествен импрегниран велур 1,6 мм
  Номер обувка 37,38,39,40,44,46,47
  Тегло (кг.) 0.53
  Цвят черен
  Напишете мнение


  Намалени продукти