Дамски обувки и маратонки
Изненадващо е, че спортните обувки като маратонки и кецове са доста подходящи за ежедневна употреба. При младежки модели можете не само да джогирате, да посетите фитнес клуб, но и да се разходите в парка, на екскурзии и пазаруване. Модата отдавна не стои неподвижна и новите артикули от различни спортни обувки радват окото. Дизайнерите измислят нови изкушения от такива обувки за момичета в опит да угодят на всички.

Кецовете заемат важно място в гардероба на модерните модерни момичета. Тези обувки вече не са изключително спортни. В днешно време маратонките са истинска класика на ежедневния стил, благодарение на което се вписват перфектно във всеки ежедневен облик. Има много различни модели: фитнес, спорт, баскетбол, тенис, модели за бягане и ходене. Модните дамски маратонки могат да бъдат украсени с многоцветни щампи и вложки.

Дамските кецове са не само практични и удобни обувки, но и универсални. Съвременната мода е лоялна към такива обувки, така че момичетата носят маратонки с всичко: дънки и дори рокли. Много модни момичета предпочитат модели маратонки, които са украсени с апликации, щампи, кристали и пайети. Цветни, ярки връзки може да бъдат ефективен декор за обувки. Високо разкроените маратонки са практичен вариант. Тези модели заеха полагащото им се място в ежедневния гардероб. За тези маратонки трябва да изберете клинове, тесни дънки или панталони. Тази комбинация ще подчертае стройността на краката и визуално ще скрие недостатъците на фигурата.